MEHED KOOS, ELU HOOS!

03 märts 2013

SUUR SUUSATÕRVA PIDU.

Laupäeva 2. märtsi hommik oli talviselt karge. Oleme oma üritused juhtumisi korraldanud ainult ilusa ilmaga ja võrreldes reedese sompus sulailmaga tõotas tulla ilus talveilm mõne miinuskraadiga. Kella 10 ajal hakkasid Nõmme Spordikeskuses juba esimesed tervisesportlased liikuma ja nautima nii ilusat ilma kui ka suuskade libisemist.
Vaevu jõudsime oma ürituse platsiga tutvuda ja lõkketule süüdata kui esimene klient oma tõrva vajavate liikumislaudadega kohal oli. Jutukal proual oli meie ettevõtmiste üle hea meel, nii et saatis oma abikaasagi meie juurde suusatõrvamise teenust nõutama. Varsti kõlasid meie ümber vana hea vinüüli pealt tulevad lauluviisid. Iga minutiga kasvanud vanameeste seltskond leidis igaüks endale tegevuse, nii et varsti kihas meie pisike plats ettevõtlikest vanameestest nagu sipelga pesa kevadise päikese käes. Huvilisi tuli suuskadega ja ka ilma suuskadeta. Kes vaatas niisama vanahärrade tegevust, kes nostalgiast haaratuna imetles vanu puusuuski ja nende klambreid- sidemeid. Kedagi ei jätnud külmaks ka vanade fotode näitus, mis mõnda meist viis tagasi varasesse lapsepõlve, mõnda 40 aasta tagusesse noorusaega.
Keskpäeva paiku kui tõrvamistööga väike vahe tuli, kasvasid lumest välja „lumeliiliad“. Need rahvariides kenad näitsikud tõid meie laagripaika sellise ilu, et mõnigi mööduja, vaatamata oma liikumissuunast, jäi vaatama, mis toimub? Rahvatants on meil harjumuspäraselt suvine teema. Ei jäänud ükskõikseks ka meie papid, kes tõmmati tantsuringi ja kes sära silmis oma esinemisega hiilgavalt hakkama said.
Värskelt tõrvatud puusuusa libisemine proovitud ja stiilipunktid kokku loetud saabus kätte auhindade jagamise aeg. Auhinnad olid ju sümboolsed, aga rõõm kordaläinud üritusest mõõtmatu.
SUUR, SUUR TÄNU KÕIGILE KES SUUSAPÄEVA AITASID KORRALDADA!


kirjutas Johannes



Sii saate vaadata kõiki pilte!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.429605447131715.1073741825.148579248567671&type=1

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar