MEHED KOOS, ELU HOOS!

27 september 2012

Epp pani mehed joonele!

Esialgu pani Epp meid joonele pikima tööstaaži järgi ühes-samas ettevõttes. Kõige stabiilsem vanamees oli Kalev, tema järel Juhan, Ott jt. Siis rivistusime klubistaaži järgi, asutajaliikmed ühes otsas ja ülejäänud riburada teise rivi otsani. Salamisi mõjus see trikitamine psüühikale ja kui Epp seejärel kamandas meid igasugustele küsimustele vastama, siis ajud töötasid! Tulemuste kokkuvõte on siin allpool, täpsemad järeldused esitab juhatus järgmisel koosolekul. Ja muidugi võtab arvesse klubitegevuse korraldamisel.
Ajugümnastika järel valisime uue juhatuse. Vanad jäeti paika, aga nõustuti lisama kaks uut juhatuse liiget - Rein ja Johannes. Edu, ideid, tahet ja mõtteteravust neile!
JÄRELDUSED Epu poolt:
Te olete väga toimiv klubi, kus kõigil liikmetel on sarnane arusaam ja soovid. Selles osas jätkake kõike mis te olete seni teinud. Usun, et sellele on kaasa aidanud teie klubi loomise ideoloogilised põhjused, st. eesmärk ei ole ainult matkadel käia, vaid tegelik eesmärk on kõrgem, sealhulgas  pakkuda härradele tegevust ja hoida neid tegevuses.
Tundub, et teie liikmed soovivad mitmekesisemaid tegevusi. Selleks kaasake korraldamisse oma liikmeid nii palju kui võimalik. Tehke paarid või kolmikud, kes igaüks võtab ülesandeks mingi külastus korraldada. Nii võib olla iga grupi ülesanne teisi ka veidi üllatada.
Rahastuse kohapealt vajate ilmselt kõige enam küttetoetust, mida võiks püüda vähemalt osaliselt saada linnalt.
Põhijäreldus: te olete väga toimiv klubi ja hoidke seda ehk siis klubiline tegevus peaks olema peamine, sest seda teie liikmed just tahavad ja vajavad.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar